06/11/2017 Ύλη συμπληρωματικής επιμόρφωσης ελεγκτικού προσωπικού ΚΤΕΟ για το έτος 2017
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Μεταφορές Οδική Κυκλοφορία και Ασφάλεια Ηλεκτρονικό υλικό κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας e-παρουσιάσεις Οδική Ασφάλεια
image

Οδική Ασφάλεια


Η ενότητα αυτή, η οποία περιλαμβάνει παρουσιάσεις σχετικές με την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια, απευθύνεται όχι μόνο στους εφήβους, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για να μάθουν οι ίδιοι να μετακινούνται με ασφάλεια αλλά και να προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τους οδικούς κινδύνους.

Ασφαλείς μετακινήσεις για παιδιά ηλικίας 11-15 ετών
Παρουσίαση σχετικά με την ασφαλή οδική μετακίνηση από την Δρ Ευη Μπλάνα, στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας, Διεύθυνση Οδικής Κυκλοφορίας, Τμήμα Οδικής Ασφάλειας και Συντονισμού. Στην παρουσίαση θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών ηλικίας 11-15 ετών (παιδιά Γυμνασίου) είτε ως πεζοί είτε ως ποδηλάτες είτε ως συνεπιβάτες. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο του επιμορφωτικού σεμιναρίου μαθητών Γυμνασίου σχετικά με την οδική ασφάλεια, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ασφαλή χρήση ασύρματων συσκευών, που πραγματοποιήθηκε στις 19/3/2014 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Πατήστε εδώ.

 

Οδική Ασφάλειας και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Παρουσίαση σχετικά με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ που έγινε στο πλαίσιο της ημερίδας “Safe & Sober, σύστημα ελέγχου αλκοόλ στον οδηγό μέσω ανάλυσης εκπνεόμενου αέρα: Ευρωπαϊκή προσέγγιση για την αντιμετώπιση του προβλήματος οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ”. Η ημερίδα ήταν συνδιοργάνωση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) Πάνος Μυλωνάς και τον Σύλλογο Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων και πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου.
Πατήστε εδώ.


Συνημμένα Αρχεία
pdf documentAlexakis - Safe & Sober.pdf
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας