31/01/2018 Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης έντεκα (11) Γενικών Διευθύνσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως ισχύει
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Μεταφορές Ψηφιακός Ταχογράφος
ATH.ENA CARD
image

Ψηφιακός ΤαχογράφοςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνονται τα εξής :


     Με απόφαση του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ορίσθηκαν νέες διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων για την έκδοση ψηφιακών καρτών για την λειτουργία του ταχογράφου.

    Οι νέες διαδικασίες υποβολής των αιτήσεων θα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά , με αποτέλεσμα να περιοριστούν σημαντικά οι χρόνοι αναμονής από την υποβολή της αίτησης έως την εκτύπωση της κάρτας.

     Το χρονικό διάστημα από 10-14 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να γίνει μετάπτωση των δεδομένων και δοκιμαστική λειτουργία του νέου συστήματος.

     Κατόπιν τούτου , παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να έχουν μεριμνήσει ώστε έντυπες αιτήσεις να υποβληθούν στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών μέχρι 7-3-2014.

 
 


Στις παρακάτω ενότητες θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την εφαρμογή του ψηφιακού ταχογράφου στην Ελλάδα.

Νομοθετικό Πλαίσιο

Πληροφοριακό Υλικό

Χρήσιμες Συνδέσεις

Έκδοση κάρτας Ψηφιακού Ταχογράφου


Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας