22/04/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και συγκρότηση των τριμελών επιτροπών αυτών» | 08/03/2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ | 08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Ομιλίες
ATH.ENA CARD
image

Ομιλίες


06/12/2013
Δευτερολογία του Υπουργού κου Μ.Χρυσοχοΐδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής
Δευτερολογία του Υπουργού κου Μ.Χρυσοχοΐδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις τροποποιημένες συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων.
04/12/2013
Ομιλία του Υπουργού κου Μ.Χρυσοχοΐδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής
Ομιλία του Υπουργού κου Μ.Χρυσοχοΐδη στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις τροποποιημένες συμβάσεις παραχώρησης των οδικών αξόνων.
21/10/2013
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ζήτημα δημοκρατίας και ανάπτυξης η αξιοποίηση του ψηφιακού μερίσματος
Ομιλία του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ψηφιακό μέρισμα, στις 17/10/2013  κατά την ενημέρωση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.
"Ο πρώτος στόχος, είναι να κάνουμε ένα αποδοτικότερο πλάνο κοινωνικής, τεχνολογικής και οικονομικής αξιοποίησης του ψηφιακού μερίσματος. Ο δεύτερος, να δημιουργήσουμε ένα κατάλληλο πλαίσιο ως χώρα, για την ταχεία και αποδοτικότερη υλοποίηση της ψηφιακής μετάβασης στην τηλεόραση δηλαδή, τον χάρτη ψηφιακής τηλεόρασης."
27/09/2013
Ομιλία στη Βουλή του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κου Μιχ.Χρυσοχοΐδη
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω να ξεκινήσω την τοποθέτησή μου ως απάντηση σε όσα ακούστηκαν από τους αγαπητούς συναδέλφους και αγαπητές συναδέλφισσες, σε ένα ρητορικό ερώτημα που τέθηκε από την αρχή και αφορούσε στη βιασύνη, βιαζόμαστε τόσο πολύ. Ειλικρινά, τελικά, έχουν δίκιο οι πολίτες, όταν μας κατηγορούν, ότι δεν λαμβάνουμε τα μηνύματα των καιρών και δεν προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες τους.
Ο κανονισμός, ο 1370, τον οποίο ψήφισαν, υποθέτω και κάποιοι από τα κόμματα της αριστεράς που είναι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπάρχει από το 2007. Τόσο γρήγορα κάναμε εμείς. Από το 2007, ερχόμαστε σήμερα μετά, από έξι ολόκληρα χρόνια, να προσαρμόσουμε τη νομοθεσία μας στον κοινοτικό κανονισμό που ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτό είναι βιασύνη.
Και το δεύτερο ρητορικό ερώτημα είναι, δεν αντιλαμβάνομαι πώς εσείς, πώς ορισμένοι εδώ μέσα στην αίθουσα αυτή, αντιλαμβάνεστε την παρουσία μας στον ευρωπαϊκό χώρο. Δηλαδή, κατά βούληση θα εισάγουμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο στη χώρα; Έτσι είναι οι κανονισμοί; Αυτά λέει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; Αυτά ψηφίζουν οι δικοί σας εκπρόσωποι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο;
17/09/2013
Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
Μετά τον ανασχηματισμό, το Υπουργείο έχει πλέον ξεχωρίσει από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Ονομάζεται Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ως Υπουργείο ο χαρακτήρας του είναι από τη μια μεριά απολύτως αναπτυξιακός και από την άλλη πλευρά   κοινωνικός.

Οι υποδομές είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη της χώρας. Οι υποδομές, κατά τη  διάρκεια της κατασκευής τους, δημιουργούν απασχόληση που είναι τόσο πολύτιμη για την ελληνική οικονομία και για την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Κάνουμε κάθε προσπάθεια για τη δημιουργία νέων υποδομών και την ανάπτυξη της χώρας.
05/08/2013
Συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ
Συνέντευξη του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ στο δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου
25/03/2010
Δηλώσεις Γιάννη Μαγκριώτη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου
Ο Υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις σημερινές εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Νομό Σερρών.
Στο τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τόνισε:...
16/03/2010
Συζήτηση Γ.Γ. ΥΥΜΔ Χάρη Τσιόκα στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ
Απομαγνητοφώνηση της συζήτησης του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χάρη Τσιόκα στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (16 Μαρτίου 2010, ώρα 09:30), με τους δημοσιογράφους Βασίλη Λυριτζή, Δημήτρη Οικονόμου, Βασίλη Ζήρα και Αχιλλέα Τόπα, σχετικά με τα χρέη του ΟΣΕ.
28/01/2010
Ομιλία Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ν. Σηφουνάκη στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος
Ομιλία Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ν. Σηφουνάκη στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος
19/01/2010
Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα
Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα
« Προηγούμενα 10
Σελίδες : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] Επόμενα 10 »

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων