08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ | 20/02/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΥΜΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝIKOY ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (Δ35) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ (Δ36))
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου26/09/2007

Δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών για το κυκλοφοριακό της Αθήνας

O Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κυκλοφοριακό της Αθήνας, δήλωσε τα εξής:


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι γνώμη έχετε εσείς για τα διόδια;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Τόσα χρόνια στην Ευρώπη, έχω μάθει πριν αποφασίζω να συζητάω με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, με όλους τους συναρμόδιους παράγοντες, έτσι ώστε πριν καταλήξουμε σε οποιεσδήποτε αποφάσεις, να είμαστε βέβαιοι, ότι αυτό που κάνουμε έχει προστιθέμενη αξία. Επομένως, μη ζητάτε από τον Υπουργό Μεταφορών, που έχει μείνει στο Υπουργείο μια εβδομάδα, να καταλήξει βιαστικά σε τέτοια συμπεράσματα. Έχω επίγνωση του προβλήματος, όπως το έχει κάθε πολίτης. Ό,τι κάνουμε όμως, πρέπει να είμαστε βέβαιοι, ότι πάει τα πράγματα προς τα εμπρός.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε να περιμένουμε τις πρώτες αποφάσεις πια από το Υπουργείο Μεταφορών για το κυκλοφοριακό;
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα τα δείτε. Εσείς πάτε σε κάποια θέματα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν κάποια συζήτηση ή να βγάλουν ειδήσεις. Η δουλειά η δική μου είναι να είμαι προσεκτικός, να είμαι σοβαρός και να μελετάω και όπως είπα και προηγουμένως. Λέω να μην λύσω όλα τα θέματα, που σχετίζονται με το Υπουργείο μου την πρώτη εβδομάδα. Να αφήσω και μερικά να ασχοληθώ τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια, για να μην πλήττω, ούτε εγώ, ούτε εσείς!


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, ένα σχόλιο για τις εξελίξεις στον ΟΤΕ.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Κανένα σχόλιο δεν έχω να κάνω.


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την Cosmote.
ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Θα περιμένουμε τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε όλα αυτά. Ο ΟΤΕ είναι μια ανώνυμη εταιρεία.

Από το Γραφείο Τύπου 

    
Συνημμένα Αρχεία
word document Σχετικό Δελτίο Τύπου σε μορφή Microsoft Word
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων