08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ | 18/02/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΥΜΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - Δ34)
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου07/07/2016

Παρουσία Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνας Χρυσοβελώνη στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου

Η Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη παρευρέθη στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου (ΣΦΣ), η οποία έλαβε χώρα στο προαύλιο του Σιδηροδρομικού Μουσείου την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ιδιαίτερή σημασία καθώς συνέπεσε χρονικά με τα 120 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του οδοντωτού σιδηροδρόμου Διακοφτού – Καλαβρύτων.
Κατά την επίσκεψή της η Υφυπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του μουσείου, ενώ απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας την σημασία στήριξης των δευτερευόντων σιδηροδρομικών δικτύων, όπως αυτός του οδοντωτού Διακοφτού - Καλαβρύτων, αλλά και εκείνος του Πήλιου. Επίσης, εξήρε την πρωτοβουλία των Φίλων του Σιδηροδρόμου και εξέφρασε την ανάγκη για έναν μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χώρο στέγασης του Μουσείου. Τέλος, η κα Χρυσοβελώνη διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα είναι πάντα ανοιχτό στις προτάσεις του Συλλόγου και σε οποιαδήποτε συνεργασία για την ανάπτυξη των σιδηροδρόμων.
Στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη το παρόν η Γενική Γραμματέας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κα. Πέτη Πέρκα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κώστας Πετράκης και ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Αποστολόπουλος. 
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων