22/04/2019 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «Καθορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ και συγκρότηση των τριμελών επιτροπών αυτών» | 08/03/2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ | 08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου17/03/2016

Βασικά σημεία συνέντευξης της Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνας Χρυσοβελώνη στην ΕΡΤ1

Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή STUDIO 3 παραχώρησε η Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Με την υπόθεση Μουζάλα να κυριαρχεί στην επικαιρότητα, η κα Χρυσοβελώνη ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται επ ουδενί θέμα κυβερνητικής συνοχής, η οποία παραμένει απολύτως αρραγής. Χαρακτηριστικά, ανέφερε ότι οι σχέσεις του κ. Καμμένου με τον Πρωθυπουργό είναι άριστες και ότι η  ότι η εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση είναι δεδομένη.
Επεσήμανε ωστόσο την σοβαρότητα της εσφαλμένης αναφοράς του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, η οποία τροφοδότησε αρνητικές αντιδράσεις και δηλώσεις για τα εθνικά μας συμφέροντα. Διευκρίνισε ωστόσο, ότι το πρόβλημα αρχίζει και τελειώνει στην επίμαχη δήλωση και όχι στο πρόσωπο του κ. Μουζάλα και την εν γένει δράση του ως Υπουργού. Δήλωσε ακόμη, ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί στην επικείμενη συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου την προσεχή Τετάρτη.
Ακόμη, η Υφυπουργός έθεσε ως θέμα υψίστης Εθνικής σημασίας για την χώρα μας  την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες τονίζοντας ότι, αυτήν την στιγμή, προέχει επίλυση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, μέσα από την επικύρωση και τήρηση των συμφωνηθέντων  από όλες τις πλευρές. Για τη μεν Τουρκία να προωθήσει την επανεισδοχή των παράτυπων μεταναστών, για τα δε Κράτη- Μέλη της ΕΕ να προωθήσουν την μετεγκατάσταση των προσφύγων σε αυτά.
Θεώρησε επίσης απαραίτητη την οικονομική ενίσχυση της χώρας μας, η οποία έχει καταφέρει να διαχειριστεί αποτελεσματικά μια πρωτόγνωρη κατάσταση παρά τα πενιχρά οικονομικά μέσα που είχε στην διάθεσή της, σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία αντιμετωπίζει πληθώρα σοβαρών ζητημάτων, η επίλυση των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν παρέλειψε δε, να εξάρει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας για την καθοριστική συμβολή που είχαν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού- μεταναστευτικού, καθώς και την συντονισμένη συνεργασία των εμπλεκόμενων Υπουργείων.
Σχολιάζοντας το θέμα της αξιολόγησης σημείωσε ότι μια δύσκολη διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτίμησε όμως ότι στο τέλος θα επιτευχθεί μια κοινωνικά και οικονομικά βιώσιμη συμφωνία, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη της στη διαπραγματευτική ικανότητα του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων Υπουργών.
Τέλος έκανε αναφορά στην σοβαρότητα της προ ημερησίας διάταξης συζήτησης που θα γίνει στη βουλή την Τρίτη για την δικαιοσύνη η οποία είναι  σύμφυτη με τα θέματα της διαφθοράς και της διαπλοκής. Το ζήτημα αυτό αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι άλλωστε, όπως διευκρίνισε, κοινός στόχος με τον ΣΥΡΙΖΑ και βασικός πυλώνας της κυβερνητικής συνεργασίας.
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων