Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου23/10/2010

Διήμερη περιοδεία Υφ. Γ.Μαγκριώτη στη Σάμο και την Ικαρία

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη Σάμο και την Ικαρία, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, αντίστοιχα. Στην περιοδεία θα συμμετέχουν η Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Σοφία Θεολογίτου και ο Βουλευτής Σάμου, Πυθαγόρας Βαρδίκος.

Το πρόγραμμα της περιοδείας:

Την Κυριακή στις 15.00 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δήμο Πυθαγορείου και συνάντηση με το Νομάρχη Σάμου, τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους φορέων της Σάμου. Στη συνεχεία, μετάβαση στην Ικαρία, όπου για επίσκεψη στις περιοχές που επλήγησαν από τις πλημμύρες: 17.00 στον Μαγγανίτη και αμέσως μετά στις Ράχες. Στις 21.00, στο Δήμο Ραχών, ο Υφυπουργός θα συμμετάσχει σε σύσκεψη, μαζί με το Νομάρχη, τον Έπαρχο, τους Δημάρχους και εκπροσώπους των φορέων της Ικαρίας.

Τη Δευτέρα στις 8.30, ο κ. Μαγκριώτης θα επισκεφθεί την πλημμυρόπληκτη περιοχή του Καρκινάγριου, ενώ ολοκληρώνοντας την περιοδεία του θα επισκεφθεί την περιοχή Στελί-Φραντάτο-Ράχες.


Συνημμένα Αρχεία
word document2010.10.23 Επίσκεψη Μαγκριώτη σε Σάμο και Ικαρία.doc
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας