08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ | 18/02/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΥΜΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - Δ34)
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου01/12/2009

Διακρατική συμφωνία για συνεργασία στους Τομείς των Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών υπέγραψαν το μεσημέρι, παρουσία του Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Παπανδρέου, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας και ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Petro Poroshenko.

Η συμφωνία υπογράφθηκε στο περιθώριο των εργασιών της 17ης Υπουργικής Συνόδου του ΟΑΣΕ, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην χώρα μας.

Με τη συμφωνία αυτή, τα συμβαλλόμενα μέρη αναγνωρίζουν ότι η ανάπτυξη των επικοινωνιών αποτελεί μείζονα παράγοντα για την προώθηση εμπορικών και τεχνικών συναλλαγών, καθώς και της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Αναγνωρίζουν ακόμη, την ανάγκη της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας για την ανάπτυξη σύγχρονων επικοινωνιών για τον εκσυχρονισμό των δικτύων επικοινωνιών.

Ελλάδα και Ουκρανία δεσμεύονται να ενθαρρύνουν επενδύσεις, καθώς και τη θέσπιση επαφών μεταξύ δημοσίων και ιδιωτικών φορέων, ακαδημαϊκών και ερευνητικών ινστιτούτων, εταιρειών και άλλων συναφών οργανισμών και εμπειρογνωμόνων, προκειμένου να συζητούν επιστημονικά και τεχνικά θέματα που αφορούν στις ταχυδρομικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, καθώς και ζητήματα που προκύπτουν από την απελευθέρωση των αγορών ταχυδρομείων και τηλεπικοινωνιών.
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων