15/04/2019 Ημερομηνία διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ | 08/03/2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ | 08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου
ATH.ENA CARD
image

Δελτία Τύπου26/01/2009

Δηλώσεις του ΥΜΕ κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη

Δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Προσδιορίσαμε τη στοχοθέτηση της νέας περιόδου, που ξεκινά για το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο κεντρικός στρατηγικός μας στόχος είναι να καταστήσουμε την Ελλάδα σημαντικό διεθνές διαμετακομιστικό, εμπορευματικό και επικοινωνιακό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή και με την πολιτική μας ουσιαστικά βάζουμε τρεις προτεραιότητες:

Η πρώτη, είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες από το Υπουργείο μας. Η δεύτερη, είναι η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, με στόχο την εναρμόνιση και την εξυγίανση των επιχειρήσεων του Δημοσίου, που παρακολουθούμε με τα νέα ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα και η τρίτη, είναι η συνεχής και συστηματική συνεργασία με τους εργαζόμενους και τους κλάδους των ελευθέρων επαγγελματιών που συνεργάζονται με το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και χρειάζονται τη συνεργασία αυτή για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στην διεθνή οικονομική κρίση που σήμερα αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Για την Ολυμπιακή ενημερώσατε τον Πρωθυπουργό;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Έχουν προσδιοριστεί, όπως γνωρίζετε, τα χρονοδιαγράμματα. Αναμένουμε την ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σε σχέση με τον ΟΣΕ, πότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα σχέδια;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Όλες οι προτεραιότητες είναι γνωστές. Κάθε φορά, όταν ωριμάζει ένα ζήτημα, θα σας ενημερώνουμε με λεπτομέρειες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πότε θα γίνουν εφάμιλλα των ευρωπαϊκών τα ελληνικά τρένα;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Γίνεται συστηματική προσπάθεια.
Συνημμένα Αρχεία
word documentΤο δελτίο τύπου σε μορφή Microsoft Word
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων