15/04/2019 Ημερομηνία διεξαγωγής θεωρητικών γραπτών εξετάσεων υποψηφίων ελεγκτών ελαφρών και βαρέων οχημάτων Δημοσίων και Ιδιωτικών ΚΤΕΟ | 08/03/2019 ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ | 08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Οδηγός του Πολίτη Χάρτες υποχρεώσεων Προς τους Καταναλωτές Χάρτα ΕΛΤΑ Σύσταση Γραφείου Πληροφορήσης
ATH.ENA CARD
image

Σύσταση Γραφείου Πληροφορήσης


>  Γενικά

 
 
Γενικά
● Για την καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση του συναλασσόμενου κοινού σχετικά με κάθε απορία , πρόβλημα, ή παράπονο που έχει σχέση με την εξυπηρέτησή του, εκτός από τη δυνατότητα που προσφέρεται στο κοινό στα Ταχ.Γραφεία, συστήνεται και λειτουργεί επί πλέον στην έδρα της επιχείρησης, στην Αθήνα , Κεντρικό Γραφείο Πληροφόρησης Καταναλωτών.
● Περιφερειακές Υπηρεσίες του Γραφείου αυτού συστήνονται και λειτουργούν στις έδρες των Περιφερειακών Δ/νσεων, ώστε, εκτός από ένα μεγάλο δίκτυο Γραφείων εξυπηρέτησης και από ένα μεγάλο αριθμό ελεγκτικών οργάνων της επιχείρησης σ' όλη τη Χώρα, να υπάρχει μία ειδική υπηρεσία πληροφόρησης του πολίτη.
● Γενικά η επιχείρηση οφείλει να απαντήσει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής επιστολής του Καταναλωτή, σε οποιοδήποτε Ταχ. Γραφείο, ή Περιφ/κή Υπηρεσία ή το Κεντρικό Γραφείο Πληροφόρησης Καταναλωτών της επιχείρησης, που αφορά οποιοδήποτε θέμα εξυπηρέτησης του πολίτη, μέσα στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας.
● Εάν η απάντηση δεν μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να είναι οριστική, η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει τον πελάτη για την διαδικασία που θα ακολουθήσει για την επίλυση του προβλήματός του στα πλαίσια του παρόντος ΧΥΚ, των κανονιστικών διατάξεων και της κείμενης νομοθεσίας, καθώς επίσης να τον πληροφορήσει οριστικά σύμφωνα με τα παραπάνω μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας.
● Η παρούσα υποχρέωση της επιχείρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που προβλέπονται διαφορετικά από τον παρόντα ΧΥΚ ή την κείμενη νομοθεσία.
● Ο αριθμός τηλεφώνου και το ωράριο τηλεφωνικής επικοινωνίας του κοινού με το παραπάνω Κεντρικό Γραφείο ή τις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πληροφόρησης Καταναλωτών βρίσκεται αναρτημένο σε εμφανές σημείο του χώρου συναλλαγής.

 
 

 

 

  Αρχή Σελίδας

Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων