Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Το Υπουργείο Γενικός Γραμματέας
ATH.ENA CARD
image

Γενικός Γραμματέας


Αθανάσιος Βούρδας

Θάνος Βούρδας

 

Ο Θάνος Βούρδας ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τον Μάρτιο του 2017.
 
Είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.
 
Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΡΓΟΣΕ από τον Ιούλιο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2017.
 
Παράλληλα έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης αναφορικά με τη δημόσια διοίκηση, ως ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών ,Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης (ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.), ως επιστημονικός Σύμβουλος του Υπουργείου Γεωργίας, αλλά και ως σύμβουλος Διοίκησης στα Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία Περιοχής Αθηνών-Πειραιώς (ΗΛΠΑΠ) .
 
Επίσης διετέλεσε επικεφαλής Ομάδων Προετοιμασίας Προτάσεων για θέματα Ψηφιακής Σύγκλισης και Ομάδων Διοίκησης Έργων για λογαριασμό Εταιρίων του ιδιωτικού τομέα, συντονιστής της Μονάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΣΔΔΑ για τα ΚΕΠ και τα έργα της «Κοινωνίας της Πληροφορίας», μέλος της Επιτροπής Επικοινωνιακής Δράσης του Υπουργείου Μεταφορών καθώς και των ομάδων εργασίας του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για το Γ΄Κ.Π.Σ. και του προγραμματισμού των έργων για τις Αστικές Συγκοινωνίες ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
 
Όντας ελεύθερος επαγγελματίας έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως UniSystems SA, REDECON SA, Kapa Research και Emos Interactive.

Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας