31/01/2018 Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης έντεκα (11) Γενικών Διευθύνσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως ισχύει
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Το Υπουργείο Υφυπουργός
ATH.ENA CARD
image

Υφυπουργός


Νίκος Μαυραγάνης


Νίκος Μαυραγάνης


Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και εισήχθη στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία από το 1996.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε με ζητήματα που απασχολούσαν την κοινωνία, κάνοντας νομικό παρεμβατισμό με κοινωνική αποδοχή.

Δικηγορεί κυρίως στις αίθουσες των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, ενώ έχει παραστεί για την υπηρεσία νομικών υποθέσεων στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την ίδρυση του κινήματος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος του εμπιστεύτηκε την γραμματεία τεκμηρίωσης του κινήματος, μέσα από την οποία εκπόνησε σειρά νομοθετημάτων, όπως αυτό για τα κόκκινα δάνεια, τα οποία έχουν επηρεάσει καίρια την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

Τον Ιανουάριο του 2015 του προτάθηκε από την κ. Καμένο να είναι υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές και εξελέγη Βουλευτής του Εθνικού Κοινοβουλίου έως και τον Σεπτέμβριο του 2015.

Παρά την μη εκλογή του τον στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, παρότι αύξησε την επιρροή του στην Ευβοϊκή κοινωνία, συνέχισε να παρεμβαίνει σε σειρά κοινωνικών ζητημάτων, επιτυγχάνοντας σε πολλά από αυτά την επίλυση προβλημάτων.

Από τις 5 Νοεμβρίου 2016, με πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Πρωθυπουργού, ορκίστηκε Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας