08/01/2019 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ | 15/02/2019 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΥΜΕ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - Δ33)
 Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Σελίδα Το Υπουργείο Υφυπουργός
ATH.ENA CARD
image

Υφυπουργός


Νίκος Μαυραγάνης


Νίκος Μαυραγάνης


Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και εισήχθη στην ενεργή και μάχιμη δικηγορία από το 1996.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε με ζητήματα που απασχολούσαν την κοινωνία, κάνοντας νομικό παρεμβατισμό με κοινωνική αποδοχή.

Δικηγορεί κυρίως στις αίθουσες των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, ενώ έχει παραστεί για την υπηρεσία νομικών υποθέσεων στην επιτροπή αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Είναι μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από την ίδρυση του κινήματος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος του εμπιστεύτηκε την γραμματεία τεκμηρίωσης του κινήματος, μέσα από την οποία εκπόνησε σειρά νομοθετημάτων, όπως αυτό για τα κόκκινα δάνεια, τα οποία έχουν επηρεάσει καίρια την οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.

Τον Ιανουάριο του 2015 του προτάθηκε από την κ. Καμένο να είναι υποψήφιος στις Βουλευτικές Εκλογές και εξελέγη Βουλευτής του Εθνικού Κοινοβουλίου έως και τον Σεπτέμβριο του 2015.

Παρά την μη εκλογή του τον στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, παρότι αύξησε την επιρροή του στην Ευβοϊκή κοινωνία, συνέχισε να παρεμβαίνει σε σειρά κοινωνικών ζητημάτων, επιτυγχάνοντας σε πολλά από αυτά την επίλυση προβλημάτων.

Από τις 5 Νοεμβρίου 2016, με πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του Πρωθυπουργού, ορκίστηκε Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Εκτύπωση

image

Θέματα Ενδιαφέροντος


Ανανέωση άδειας οδήγησης δικύκλων και οχημάτων κατηγορίας Β μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών
Πληροφορίες για πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΝΕΟ - Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών τα επόμενα αιτήματα για την ελεύθερη διέλευση των συγκεκριμένων οχημάτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΔΙΑ (ΕΓΝΑΤΙΑ)
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας χορήγησης Άδειας Οδήγησης
Αναλυτική παρουσίαση κάθε διαδικασίας έκδοσης Άδειας Κυκλοφορίας
Άδεια διέλευσης οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο
Οδηγίες προς τους πολίτες ενόψει των ηλεκτρονικών διασταυρώσεων για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων